skip to Main Content

OPLYSNINGER OG PERSONDATA I FORHOLD TIL KUNDER

Følgende beskriver retningslinjer for behandling af personoplysninger i forhold din samhandel med Midtjydsk Kran & Elektro A/S

I forhold til din samhandel med Midtjydsk Kran & Elektro A/S accepterer du denne personoplysningspolitik.

1. Generelt

2. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?

2.2 Opbevaring af personoplysninger

2.3 Brug af oplysninger

2.4 Beskyttelse af personoplysninger

2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger

2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

2.7 Retten til sletning at dine personoplysninger

3. Kontakt

 

  1. Generelt

Når du indgår en samhandel med Midtjydsk Kran & Elektro A/S indsamler vi personoplysninger om dig.

Retningslinjerne er udarbejdet fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov.

Nedenstående kan du læse om de informationer, vi indsamler, samt hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til og hvem som har adgang til oplysningerne.

Desuden er der oplysninger om hvem kan kontakte hvis du har spørgsmål eller indsigelser omkring de indsamlede oplysninger.

 

  1. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?

Ved indgåelse af samhandel med Midtjydsk Kran & Elektro A/S beder vi på dine kontaktoplysninger. Det være sig oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og/eller mobiltelefonnummer, e-mail samt eventuelt CVR nr.

De oplysninger vi indsamler i forbindelse med samhandlen opbevares i vores IT-system og/eller i et fysisk register.

 

2.2 Opbevaring af personoplysninger.

Så længe din har samhandel med Midtjydsk Kran & Elektro A/S består, vil vi opbevare dine personoplysninger i vores IT-system. Dette vil ske efter gældende regler og lovgivning.

Dine personoplysninger vil ved ophør af vores samhandel blive opbevaret hos Midtjydsk Kran & Elektro A/S i 5 år fra udgangen af det regnskabsår hvor samhandlen ophører.

Når perioden er udløbet og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem længere, vil alle personoplysninger om dig blive slettet.

 

 

2.3 Brug af oplysninger.

Dine personoplysninger bruges som udgangspunkt kun til almindelig administration, samt til kommunikation omkring dine aftaler med Midtjydsk Kran & Elektro A/S.

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand med mindre du har givet tilladelse hertil.

 

2.4 Beskyttelse af personoplysninger

I henhold til gældende lovgivning skal vi sørge for at dine oplysninger opbevares fortroligt og et sikkert sted. Vi gemmer derfor dine oplysninger enten i vores IT-system eller i et aflåst skab.

 

2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger

Du har til enhver tid ret til at få adgang til de personoplysninger som Midtjydsk Kran & Elektro A/S opbevare om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

 

2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

I tilfælde af at vi har urigtige personoplysninger om dig, har du til enhver tid ret til at få disse berigtigede.

 

2.7 Retten til sletning at dine personoplysninger

Du har til enhver tid ret til at få personoplysninger om dig selv slettet, hvis vores samhandel ophøre og Midtjydsk Kran & Elektro A/S ikke længere har legitimt interesse i at opbevare disse.

Dog skal du gøres opmærksom på at hvis Midtjydsk Kran & Elektro A/S i henhold til gældende lovgivning, er forpligtet til at opbevare dine personoplysninger, vil disse ikke blive slettet.

 

  1. Kontakt

Ønsker du indsigt i de personoplysninger som Midtjydsk Kran & Elektro A/S opbevare om dig, skal du rette henvendelse til Midtjydsk Kran & Elektro A/S på mail@me.dk

 

Har Midtjydsk Kran & Elektro A/S forkerte informationer i dine personoplysninger kan du ligeledes rette henvendelse til Midtjydsk Kran & Elektro A/S på mail@me.dk

 

Hvis du har klager over Midtjydsk Kran & Elektro A/S behandling og opbevaring af dine personoplysninger kan du rette henvendelse til Datatilsynet på følgende adresse.

 

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Tlf.: 3319 3200

E-mail.: dt@datatilsynet.dk

Back To Top
Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Tak fordi du viser interesse for elektronisk handel. Vi tror på at elektronisk handel vil gøre dagligdagen lettere for både dig som kunde og os som leverandør. Faktisk bestiller vi selv elektronisk hos de leverandører som tilbyder e-handel. For at kunne benytte vores E-handelssystem, skal du være oprettet som kunde. Du bliver oprettet ved at udfylde og sende nedenstående formular. Herefter vil du modtage en mail med oplysninger om brugernavn og password.

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close